Обука:

Ние нудиме систем за обука на машини, клиентот може да избере обука во нашата фабрика или во работилница за клиенти. Нормалните денови за обука се 3-5 дена.

Ние нудиме прирачник за работа на клиентот.

На клиентот му нудиме видео за обука и видео за работа со машина.

Нудиме услуга за далечинско управување, доколку клиентот не знае како да работи и да ја користи машината.

Инсталација:

Ќе испратиме инженери да извршат инсталација и дебагирање на опремата на местото на купувачот доколку тоа се побара. Трошоците за меѓународни двојни авионски билети, сместување, храна и превоз, медицински ќе ги плати Купувачот за инженерите. Купувачот треба целосно да соработува со инженерот на добавувачот и да ги направи сите услови за инсталација подготвени за работа.

Гаранција:

Производителот гарантира дека стоката е направена од најдобрите материјали на производителот. Продадената машина ќе биде гаранција за една година, во гарантната година, сите резервни делови скршени поради проблем со квалитетот на добавувачот, резервните делови ќе бидат испорачани бесплатно за купувачот, клиентот треба да ги плати товарните трошоци ако тежината на парцелата е поголема од 500 грама.

Машини за инсталација по продажба